Vinilne talne obloge Moduleo

Nudimo vam bogat asortiman luksuznih vinilnih talnih oblog vrhunskega proizvajalca Moduleo, ki so zasnovane in izdelane v Belgiji z inovativno vinil tehnologijo. Moduleo ponuja tri različne kolekcije: select, transform in impress v dizajnu lesa in kamna. Asortiman obsega različne debeline in dimenzije talnih plošč. Na izbiro sta dva sistema: talna obloga z lepljenjem in talne obloge na klik. Zaradi nizke višine vgradnje so talne obloge primerne za obnavljanje in polaganje na talno gretje. Vinilne talne plošče so idealne za vhodne prostore stanovanja in javne prostore, ki potrebujejo redno čiščenje, torej trgovine, bolnice, vrtce, domove za ostarele, fitnes centre ... Vinil je izdelan v kateri koli barvi ali vzorcu, tako da je denimo videti kot eksotični les ali kamnite ploščice.

Lastnosti

  • Tehnične značilnosti

Montaža

Njena posebnost je ekstremno odporna zaščitna plast PROTECTONITE, ki ščiti površino pred obrabo in poškodbami. Večslojna sestava vezana z steklenimi vlakni omogoča dimenzijsko stabilnost tudi v spremenljivih pogojih. Zaradi uporabe najvišje kakovosti materialov ter inovativne tehnologije dosegajo izdelki Moduleo izredno dolgo življenjsko dobo.

Svetujemo vam pri izbiri

V našem prodajnem salonu v Ljubljani imamo na voljo obširno paleto vzorcev tekstilnih talnih oblog. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali najti najboljšo rešitev za vsak prostor v vašem domu, objektu ali poslovnem prostoru.