Tekstilne talne obloge Interface

Tekstilne talne obloge so odlična rešitev za vaš dom ali poslovni prostor. Ker so prijetne, vzdržljive, dobro absorbirajo zvok in imajo dolgo življenjsko dobo se zanje odločajo tudi najzahtevnejše stranke. Posebna prednost je polaganje brez lepljenja, na klik, kar vam omogoča, da lahko preprosto zamenjate zgolj eno ploščo ali celotno talno oblogo prenesete v nov prostor. Hkrati vam je s tem dana možnost kombiniranja mnogih barvnih ali teksturnih kombinacij. 

Podjetje Interflooring je ekskluzivni zastopnik za Slovenijo za tekstilne talne obloge vodilnega svetovnega proizvajalca Interface. V ponudbi je na voljo več kot 80 kolekcij različnih tekstur in barvnih odtenkov. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri.

Lastnosti

  • Tehnične značilnosti

Montaža

Hrbtišče je posebej patentiran sistem Graphlex, ki zaradi večslojne sestave iz bitumna in steklenih vlaken zagotavlja maksimalno stabilnost in izgled talne obloge. Najkvalitetnejša vlakna iz katerih je sestavljena, zagotavljajo dolgoletno nespremenjeno vrhunsko kvaliteto. Talna obloge Interface Heuga® je edinstvena tekstilna talna obloga, v obliki kvadratne plošče 50 x 50 cm ali v novem edinstvenem formatu 100 x 25 cm in debelini 2, 4 in 5 mm.

Svetujemo vam pri izbiri

V našem prodajnem salonu v Ljubljani imamo na voljo obširno paleto vzorcev tekstilnih talnih oblog. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali najti najboljšo rešitev za vsak prostor v vašem domu, objektu ali poslovnem prostoru.