Dvojni podi Mero

MERO sistem dvojih podov je idelana rešitev za računalniške prostore, nadzorne centre, komandne centre, banke, pošte,… Z uporabo sistema dvojnega poda MERO so vse talne napeljave zelo lahko dostopne in se lahko z lahkoto spreminjajo, popravljajo in posodabljajo.

Dvojni pod MERO je sestavljen iz plošč dimenzije 60 x 60 cm različnih debelin, spodnja stran plošče je zaščitena z jekleno galvanizirano pločevino deb. 0,5 mm ali alu folijo. Zgoraj je plošča zaščitena z alu folijo (pripravljeno za montažo tekstilnih talnih oblog v ploščah), lahko pa se tovarniško nalepi tudi katera koli talna obloga, kot npr. guma, pvc, kamen in podobno. Ob strani imajo plošče pvc laminat za zaščito pred vlago in poškodbami. V plošče lahko izrežemo odprtine in v njih montiramo talne vtičnice za enostaven dostop do elektrike, računalniške mreže, telefonskih priključkov ipd.

Pod konstrukcija je sestavljena iz  jeklenih galvaniziranih nosilcev in jeklenih galvaniziranih povezav ki omogoča trdnost in zanesljivost sistema dvojnega poda Mero. Višina se prilagodi zahtevam naročnika (od 8 cm naprej) zato je primeren za vse vrste namembnosti.

Svetujemo vam pri izbiri

V našem prodajnem salonu v Ljubljani imamo na voljo obširno paleto vzorcev organskih talnih oblog. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali najti najboljšo rešitev za vsak prostor v vašem domu, objektu ali poslovnem prostoru. 

Lastnosti