Profesionalne rešitve za tla
Profesionalne rešitve za tla
Ekskluzivni zastopnik znamke Interface
Organske talne obloge
Organske talne obloge
Brez vonja in škodljivih emisij
Vinilne talne obloge
Vinilne talne obloge
PVC talne oblog
PVC talne oblog

Zakaj Interflooring?

IZDELKI Z GARANCIJO

Vsi izdelki, ki jih tržimo so visokokvalitetni in imajo garancijo proizvajalca, zato si upamo trditi, da z našimi talnimi oblogami dobite le najboljše.

VEČ KOT 20 LET TRADICIJE

Za nami sta dobri dve desetletji dela in toliko uspešnih projektov, da jih še sami ne znamo več prešteti. Naše vodilo je, da spoštujemo in upoštevamo vsako željo naročnika, znanje in srčnost  pa sta tisto, kar vložimo v vsak nov projekt. Eno brez drugega ne gre.

PRILAGODLJIVOST STRANKAM

Naš koncept je posvečen predvsem projektnemu delu ter individualnim strankam, zato smo prepričani, da z našimi dolgoletnimi izkušnjami lahko svetujemo in zadovoljimo še tako zahtevnega naročnika.

Z vami od ideje do rešitve

Nudimo vam svetovanje in pomoč pri izbiri, idejni zasnovi, dostavi, polaganju, svetovanju in popravilu vseh vrst talnih oblog. Stopite v kontakt z nami in skupaj bomo določili način sodelovanja.

Aktualno

Brdo pri Kranju, 21. 03. 2019

Sejem Archihome

Tudi letos smo bili ponosni sponzor konference za arhitekte z naslovom ARCHIHOME, ki se je odvila marca v kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Tema letošnje konference je bila stanovanjska arhitektura.

03. 04. 2019

Mehke in tople tekstilne obloge niso nikdar iz mode

Tekstilne talne obloge imajo pri dekoraciji in ogrevanju doma prednosti. Izbira je odvisna od okusa, življenjskega sloga, proračuna in dekoracije lastnikovega stanovanja.