Predstavitev

Smo podjetje Interflooring skupina d.o.o. iz Ljubljane. Ukvarjamo se s trženjem talnih oblog in smo na trgu prisotni že več kot 20 let. Imamo veliko izkušenj in znanja potrebnega za kvalitetno svetovanje in profesionalno izvedbo projektov.

Smo ekskluzivni uvoznik tekstilnih talnih oblog Heuga® globalnega proizvajalca Interface Heuga nudimo pa vam tudi ostale rešitve za vaša tla.

Artigo®

Artigo® je priznana vrhunska blagovna znamka na področju kavčukovih talnih oblog, predvsem zaradi svojih odličnih lastnosti. Kavčukove talne obloge so izdelane iz visoko kvalitetnih umetnih in naravnih surovin, mineralnih polnil in okolju prijaznih pigmentov. Za Artigo®  gumasto talno oblogo so značilni okolju prijazni proizvodni postopki in pakiranje. Zelo pomembno je, da ne vsebujejo PVC, plastifikatorjev, kadmija, halogenov in CFC.

Interface Heuga®

Interface Heuga® blagovna znamka je vodilna v svetu na področju tekstilnih talnih oblog v ploščah. Talne obloge Heuga so sestavljene iz plošč dimenzije 50 x 50 cm in sedaj tudi 100 x 25 cm, katerih ne lepimo, zato je omogočena kasnejša menjava posameznih poškodovanih ali umazanih plošč. Poleg tega pa jih odlikuje še visoka trajnost, obstojnost na obrabo (predvsem na pisarniške stole s koleščki), fleksibilnost, lep izgled in dolga življenska doba.

AktualnoArhiv novic

LVT Interface

INTERFACE    Luksuzne vinilne talne obloge LVT kolekcija LEVEL SET se zgleduje po zemeljskih elemnetih,kot sta LES in KAMEN v različnih dizajnih ter...

On Line / Off Line

On Line / Off Line je talna obloga sestavljena iz...

Biofilija

Biofilija je prirojena ljubezen do naravnega sveta....

Transformation

Talna obloga Transformation prinaša lepoto narave v prostor. Naključna montaža plošč pomeni manj odpadkov, lažjo in manj vidno menjavo plošč in...

Touch & Tones 101, 102 in 103

Ko načrtujemo prostor, želimo ustvariti paleto...

Microsfera

Microsfera je mejnik v našem stalnem izzivu, združiti...