MERO - sistemi dvojnih podov

Poslovni prostori se morajo v današnjem času nenehno spreminjati, prilagajati in posodabljati, zato potrebujemo tudi maksimalno prilagodljiva tla in sistem dvojnih podov MERO je optimalna rešitev. Z uporabo sistema dvojnega poda MERO so vse talne napeljave zelo lahko dostopne in se lahko z lahkoto spreminjajo, popravljajo in posodabljajo. Plošče lahko kadarkoli demontiramo in nato ponovno montiramo.

Dvojni pod MERO je sestavljen iz plošč dimenzije 60 x 60 cm različnih debelin, spodnja stran plošče je zaščitena z jekleno galvanizirano pločevino deb. 0,5 mm ali alu folijo. Zgoraj je plošča zaščitena z alu folijo (pripravljeno za montažo tekstilnih talnih oblog v ploščah), lahko pa se tovarniško nalepi tudi katera koli talna obloga, kot npr. guma, pvc, kamen in podobno. Ob strani imajo plošče pvc laminat za zaščito pred vlago in poškodbami. V plošče lahko izrežemo odprtine in v njih montiramo talne vtičnice za enostaven dostop do elektrike, računalniške mreže, telefonskih priključkov ipd.

Pod konstrukcija je sestavljena iz  jeklenih galvaniziranih nosilcev in jeklenih galvaniziranih povezav ki omogoča trdnost in zanesljivost sistema dvojnega poda Mero. Višina se prilagodi zahtevam naročnika (od 8 cm naprej) zato je primeren za vse vrste namembnosti.

Sistem dvojnih podov MERO obsega več konstrukcijskih izvedb ki se med seboj razlikujejo glede na področje uporabe. Za pisarne uporabljamo Tip 5, ki je sestavljen iz ivernih plošč visoke gostote debeline 38,5 mm in je zaradi nekoliko nižje teže še posebej primeren za pogosto demontažo in montažo plošč z namenom enostavne dostopnosti do napeljav in možnosti pogostih posodobitev. Za večje obremenitve priporočamo uporabo dvojnega poda Tip 6, ki je sestavljen iz mineralnih plošč ki zaradi svoje trdnosti zagotavljajo še večjo kompaktnost in visoko vzdržljivost tal.
Sistem dvojnih podov MERO lahko uporabljamo v sledečih prostorih:

  • pisarnah oceanskega tipa
  • računalniških centrih
  • nadzornih prostorih
  • komandnih centrih
  • čistih sobah
  • poštah, bankah
  • bolnišničnih prostorih


Seveda je uporaba možna tudi v drugih prostorih kjer želimo enostaven dostop do talnih napeljav in obenem fleksibilnost prostorov.
Sistem dvojnih podov Mero omogoča glede na namen uporabe tudi drugačne variante kot so  votli pod, klimatski in prezračevalni sistem, možna pa je tudi izvedba talnega gretja.

AktualnoArhiv novic

LVT Interface

INTERFACE    Luksuzne vinilne talne obloge LVT kolekcija LEVEL SET se zgleduje po zemeljskih elemnetih,kot sta LES in KAMEN v različnih dizajnih ter...

On Line / Off Line

On Line / Off Line je talna obloga sestavljena iz...

Biofilija

Biofilija je prirojena ljubezen do naravnega sveta....

Transformation

Talna obloga Transformation prinaša lepoto narave v prostor. Naključna montaža plošč pomeni manj odpadkov, lažjo in manj vidno menjavo plošč in...

Touch & Tones 101, 102 in 103

Ko načrtujemo prostor, želimo ustvariti paleto...

Microsfera

Microsfera je mejnik v našem stalnem izzivu, združiti...