ITEC

CONCEPT ULTIMATE NEXT COLLECTION

PVC talna obloga je rešitev za prodajalne, bolnišnice, pisarne ter za zdravstvene ustanove. Na voljo so v različnih dizajnih, širine 2m in 4m. Pred poškodbami in obrabo talne obloge ščiti zgornji zaščitni sloj 0,70mm. Kolekcija vključuje moderen in klasični les sodobne strukture. V kolekciji se najde za vsakogar nekaj.

 

 

 

 

SILENTO TOUCH

Kolekcija Silento Touch vključuje osupljive stile talnih oblog v poslovnem okolju, katere so namenjene zmanjšanju hrupa.Kolekcijo sestavlja širok izbor trpežnih in na zvok odpornih vinilnih plošč (zvočna izolacija 18db). Silento Touch je idealen za površine kjer je večja obremenitev tal, prav tako pa je primeren za bolnišnice, za prostore kjer se nahajajo izobraževalni in prodajni sektorji.

 

 

 

 

OPTIMISE 50/70

 

Kolekcija je na voljo v dveh različicah, in sicer Optimise iz Itec Contract Floors zagotavlja izjemno zvočno zmogljivost in je na voljo veliko različic elegantnega videza.

 

Druga različica Optimise-Sanitec, ima antibakterijske značilnosti, poudarek je na tem, da se preproga ohranja bolj čista, higienična. Sestavljena je iz Hyperguard+ PUR (močno standardizirano vzdrževanje in odporna na madeže in praske). Uporabljamo jo lahko v različnih okoljih, vključno v zdravstvenih ustanovah in izobraževalnih ustanovah.

 

 

AktualnoArhiv novic

LVT Interface

INTERFACE    Luksuzne vinilne talne obloge LVT kolekcija LEVEL SET se zgleduje po zemeljskih elemnetih,kot sta LES in KAMEN v različnih dizajnih ter...

On Line / Off Line

On Line / Off Line je talna obloga sestavljena iz...

Biofilija

Biofilija je prirojena ljubezen do naravnega sveta....

Transformation

Talna obloga Transformation prinaša lepoto narave v prostor. Naključna montaža plošč pomeni manj odpadkov, lažjo in manj vidno menjavo plošč in...

Touch & Tones 101, 102 in 103

Ko načrtujemo prostor, želimo ustvariti paleto...

Microsfera

Microsfera je mejnik v našem stalnem izzivu, združiti...